Euro Shine is een schoonmaakbedrijf dat al meer dan 20 jaar hoge schoonmaakkwaliteit levert aan tevreden klanten in de regio Zuid-Holland. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Wij werken gestructureerd en stemmen ons werkschema met u af. Onze professionele schoonmakers zijn ervaren en gekwalificeerd. Zij zijn altijd een vast gezicht op uw schoonmaaklocatie. Zo weet u waar u aan toe bent en met wie u te maken heeft.

Elke opdrachtgever is een uitdaging

Wij zien de klant als onze opdrachtgever. Voor ons is elke opdrachtgever een uitdaging om de beste kwaliteit te leveren. Die kwaliteit zit in onze persoonlijke aandacht, het nakomen van afspraken, een correcte prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk een perfect schoonmaakresultaat. Daarbij dragen wij zorg voor het milieu. Wij gebruiken daarom alleen de beste materialen en de nieuwste technieken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner?

Dan gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0181 – 35 61 00 of een e-mail te sturen naar info@euroshine-schoonmaak.nl.