Missie:

Uw bedrijf is onze zorg. Daarom start schoonmaken bij ons met communicatie en overleg. Euro Shine streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening en een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Hiervoor werken we optimaal samen met onze klanten en leveranciers.

Euro Shine zorgt ervoor dat onze betrokken en gemotiveerde medewerkers op een prettige en veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zodat onze opdrachtgevers elke dag in een hygiënisch en representatief gebouw aan het werk kunnen.

Het is onze missie om de schoonmaakkwaliteit en hygiëne optimaal te waarborgen en daarbij een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen. Want uw bedrijf is onze zorg!

Visie:

Met onze persoonlijke manier van werken zijn wij vernieuwend. Euro Shine blijft zich daarom onderscheiden in de markt.

Wij streven ernaar om onze diensten in de rest van Nederland uit te breiden. Dat doen wij met ons ruime aanbod aan uitstekende arbeidsmiddelen en gemotiveerde werknemers. Verder wil Euro Shine de doelen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitbreiden.

Euro Shine ziet zich over vijf jaar als een bedrijf dat verder is gegroeid tot een full-service facilitaire dienstverlener.