Duurzame inzet en hergebruik (mvo) van materialen, diensten en mensen blijft de komende jaren een belangrijk onderwerp. We zijn al een aantal jaren op weg en een diverse grote doorbraken zijn er te noteren, maar mvo is nog lang geen gemeengoed in het maatschappelijk denken en handelen. Reden voor Service Management om jaarlijks te meten wat er speelt in de schoonmaakbranche. 

Mvo in de schoonmaak?

De kern van mvo is dat een onderneming niet alleen rekening houdt met winst, maar ook met het milieu en met haar werknemers. Denk aan maatregelen om energie te besparen en/of het in dienst nemen van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Vul deze korte vragenlijst in en werk mee aan het duurzamer maken van Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *